“Bikin Sakit Perut” – Lelaki Ini Dikejar Angsa Sampai Tergolek Buat Netizen Terhibur

Pengalaman kena ser@ng dengan binatang kadang-kadang menger1kan tapi selalunya boleh jadi bahan jenaka bila diingat balik. Lagi-lagi kalau benda tu jadi depan member, memang confirm kena bahan lah weh.

Ada satu cerita ni dari seorang lelaki yang menggunakan nama @amrlsani di Twitter pasal binatang ser@ng manusia ni. Kejadian berlaku pada sebelah malam, dan menimpa abangnya. Memang lawak habis weh. Tak percaya korang tengok vide0 kat bawah ni.

Tergolek weh

Admin tak tahu apa yang sebenarnya motif angsa tu, tapi kesian weh dekat mamat tu. Dari nak kunci pagar lagi nampak dia berhati-hati. Sekali kena ser@ng tak tentu pasal sampai tergolek.

Itu lah admin pun ingat ada nak kena samun ke apa. Risau gak, sekali tengok angsa yang ambush dia. Berdekah weh tengok.

Bukan itik bro, tapi angsa. Itik biasanya baik je. Angsa ni memang tak relaks, orang lalu depan rumah pun dia bising.

Betul, time kecik-kecik dulu admin pernah kena kejar dengan binatang ni. Mencicit weh lari tak cukup tanah. Tapi memang lawak lah. Harap mamat tadi tu elok je, kalau tak puas hati, sembelih buat salai.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Bikin Sakit Perut” – Lelaki Ini Dikejar Angsa Sampai Tergolek Buat Netizen Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*